АКТУАЛЬНО

Владика Тарас (Сеньків) розповів про творення священичої родини у Стрийській єпархії

Четвер, 17 листопада 2016, 21:35
Я уділив Таїнство Священства більше ніж 60 священикам за вісім років свого єпископського служіння. І я задоволений ними. Єпископ повинен підтримувати своїх пресвітерів, аби вони мали впевненість у тому, що він за ними стоїть, їх шанує і потребує. Їм потрібно дати це відчуття потреби.

Пояснив владика Тарас (Сеньків), Єпарх Стрийський, УГКЦ, у прямому ефірі програми «Відкрита Церква. Діалоги»  17 листопада.

Звичайно, існує багато труднощів. Та владика Тарас поставив таке завдання у своїй єпархії  – створити родину зі  священиків: «Щоби вони бачили, що моє серце і дім завжди відкритий для них. Гадаю, мені це вдалося».

 У Стрийській єпархії є близько 260 священиків і не обходиться без проблем чи конфліктів, але «коли є добра воля і бажання, то всі негаразди вдається вирішити».

Департамент інформації УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next