АКТУАЛЬНО

Вулицями Дрогобича пройшла Молитовна хода на захист сім’ї та життя

Середа, 03 жовтня 2018, 15:40
30 вересня вулицями Дрогобича пройшла Молитовна хода на захист сім’ї та життя під гаслом «Сім’я – це найпрекрасніше, що створив Бог». Організували акцію Комісія у справах сім’ї та родини Самбірсько-Дрогобицької єпархії, а також ГО «Рух за життя».

Молитву та привітальне слово до учасників заходу виголосив Єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії Григорій (Комар). За словами єпископа, ця хода є нагодою подякувати Богові за українську родину. «З іншого боку, це можливість попросити в Господа благословення, щоб наші українські родини мали достатньо сили для подолання різних труднощів і викликів, які сьогодні зі щоразу більшою силою постають перед ними. Ідучи цією молитовною ходою, ми старатимемось застановитися у світлі Божого Слова, в атмосфері молитви над тим, яким є Божий задум щодо наших сімей», - наголосив єпископ.

Владика Григорій також відзначив мирний характер заходу: «Ми вийшли на цю ходу не проти когось і не хочемо нікого засуджувати, звинувачувати. Ми тільки хочемо зробити для себе самих іспит сумління, спитати себе: чи я є добрим сім'янином, батьком, матір'ю, сином, донькою». Проповідник зазначив, що завданням християнської сім'ї є заохочувати інших до сімейного життя.

Молитовна хода завершилася біля храму Блаженних священномучеників Дрогобицьких Северина, Якима і Віталія концертом християнської музики. Крім того, поряд із храмом відбувався ярмарок, під час якого було зібрано кошти для підтримки сімей, що перебувають у кризових ситуаціях.

 

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sde.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next