АКТУАЛЬНО

«Якщо ви скуштували, який добрий Господь, ідіть вперед і свідчіть!» — митрополит Філадельфійський Борис Ґудзяк

Середа, 05 червня 2019, 11:31
«Я хочу перед вами і перед Богом засвідчити свою радість, мир і вдячність за довіру: за довіру Папи, Синоду Єпископів, священників і всіх вас», — звернувся до вірян митрополит Філадельфійський Борис Ґудзяк у вівторок, 4 червня 2019, під час інтронізації.

За його словами, ми повинні бути разом. Крім того, нам потрібно відчувати Бога в серцях і посеред нас. Ба більше, якщо ми відкриємо серця до Божої благодаті, то може статися диво.

«Діти цієї Цекрви, ми не маємо права не свідчити свою віру. Ідіть і свідчіть, прислухайтесь до своїх сердець і допоможіть Церкві відновитися. Відновімося і ми усі, без нарікань, без ревнощів. Моліться кожен ранок і вечір — і це змінить ваше життя, молитва поновить ваше життя надією», — закликав вірних митрополит Борис.

Він переконаний, потрібно спочатку відкрити своє серце, щоб почути серця інших. Ми відчуваємо Бога, який є присутній між нами і любить нас. Варто відчути це.

«Приймімо всі запрошення нашого Господа. Відновімося! Без нарікань і ревнощів! Катедра Непорочного Зачаття відкрита для всіх!» — зауважив  митрополит Філадельфійський Борис Ґудзяк.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next